tirsdag, juli 11, 2006

Ny dress

Etter å ha vært fraværende fra webloggens verden i en lengre periode, kom redaksjonsleder Geir Holen tilbake med en sterk beklagelse for en liten tid tilbake. Han lovet at en nå skulle gå inn i seg selv og se nærmere på hva som har skjedd.
- Vi har nå hatt en grundig oppvask internt, og ser nå bare fremover. Den vonde perioden har vi lagt bak oss, og vi er alle samlet for å gjøre en skikkelig innsats hele veien, smiler Holen lurt.

Og ting har allerede skjedd. Etter å ha vært i samme hammen siden oppstarten er nå en ny festdrakt dratt ut av klesskapet. - Den gamle dressen var litt for glorete. Skal vi gjenoppbygge tilliten der ute må leserne ta oss seriøst, troverdigheten må opp. En svart-hvit dress er klassisk og har jo en viss schwung over seg, har den ikke? spør redaktøren retorisk.

I følge metaforen er bilder noen skravlebøtter. Dette skal heltgeir.blogspot.com nå benytte seg av. Redaksjonens mobile kamera vil fremover bli brukt flittig til hjelp for nettstedet. - Allerede i løpet av natten kan vi lovet enda et par smakebiter av feriebildene, lover han uten ljugekors bak ryggen.